Elkészítés:
A meghámozott krumplit kockákra, a hagymákat karikákra szeleteljük, a tofut kis kockákra vágjuk. Másfél liter vizet forralunk egy fazékban, és gõzölõ edényben egyenletesen elosztjuk a burgonyát, a borsót meg a hagymát, lefedjük, és 10 percig gõzöljük, majd a megpuhult krumplit kivesszük, és villával összetörjük. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, az összetört krumplit, a tofukockákat, a kaprot, a megpuhult zöldborsót és hagymát, majd sóval, borssal ízesítjük. Az egész masszát kivajazott kenyérformába simítjuk, megszórjuk vajforgácsokkal, 15 percig közepesen meleg sütõben sütjük, majd kivesszük és hûlni hagyjuk. Tálalótálra borítjuk, szeletekre vágjuk, és akár hidegen, akár melegen tálalhatjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.