Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Madách Imre Szakiskola, Szakközépiskola és Kollégium

(Gödöllő) Csatlakozom

Az iskoláról

Cím: Ganz Ábrahám u. 1-3.

Gödöllőn a szakképzés az 1800-as évek végén kezdődött. A néhány száz tanoncot foglalkoztató ipariskolából lassan növekedett a mai 1100-as tanulólétszámra. (Létesítményei a város több pontján voltak.) Kezdetben egy óvodaépületben működött. Majd, a város környékén létrejött, nagy ipari vállalatok szükségessé tették egy új iskolakomplexum megépítését, ami végül is 1971-re valósult meg. 1977-ben 5 emeletes kollégiummal és tornateremmel egészült ki. A tanulólétszám folyamatos növekedése újabb bővítést igényelt. 1991-ben új iskolaszárny készült el, majd felépültek a tanműhelyek. A fémipari tanműhelyt az iskola 50 éves alapítási évfordulóján, 2001-ben adtuk át.

Az iskola 1957-től viseli a Madách Imre nevet. Az elmúlt években kialakult iskola-nap, a Madách-nap, amelyen a vendégek, az iskolai tanulói és dolgozói emlékeznek a névadóra.

Az iskolai műhelyek korszerűen felszerelve várják tanulóinkat. A számítástechnikai oktatást a legmodernebb számítógépekkel végezzük. Szakkör keretében az Internet használatára is lehetőséget adunk.

Az iskolához 80 férőhelyes kollégium tartozik. Lakóinak számos, tartalmas program színesíti életét.

Diákjaink megismerhetik a német és erdélyi partneriskoláinkat is.