Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Magyar Gyula Szakközép- és Szakiskola

(Budapest 10 ker.) Csatlakozom

Az iskoláról

Elérhetősége:
Maglódi út 8.
Tel.:
262-7863, 262-0877, 261-8695
Fax.:
261-8695/122-es mellék

e-mail: office@magyula.sulinet.hu

Iskoláról:
A Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola 2008. szeptemberében kezdte meg a 106. tanévét. Az elmúlt évtizedek alatt az ország egyik legnagyobb és legjobb kertészeti szakképző intézményévé vált, ahol jeles kertészek, kertépítők és virágkötők generációi szereztek szakképesítést.

Évről évre növekszik az osztályok száma, idén már 39 tanulócsoportunk van. Köszönhető ez a kertészet iránti érdeklődésnek és iskolánk sikeres képzési módszereinek is.

Iskolánkban angol, francia és német nyelvoktatás folyik. Tanulóink minden évben kiemelkedő eredményeket érnek el különböző szakmai versenyeken.

Az idegen nyelvek és a szakmai ismeretek elsajátítását az európai országokban végzett gyakorlatok is segítik.

Képzési rendszerünk része testi-, érzékszervi-, beszédfogyatékos, nevelési és tanulási folyamatban akadályozott sajátos nevelési igényű tanulók oktatása is.

A diákjaink munkáját pszichológusunk és tanulásfejlesztő pedagógusaink segítik, a tanulás mellett változatos szabadidős programokat szervezünk.

Esztétikus környezetű iskolánk, tankertünk és informatikai bázisunk korszerű ismereteket biztosít a harmadik évezredben munkába lépő kertészek számára.

Étkezési lehetőségek: menza