Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola

(Budapest 9 ker.) Csatlakozom

Az iskoláról

Elérhetőség: Lenhossék u. 24-28.
Ügyfélfogadás: H - Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
Tel: 246-4655
Történet: A Szent György Média és Informatikai Szakközépiskola 1998 óta működik, érettségire épülő felsőfokú- és emelt szintű szakképzést folytat a média és informatika szakirányokon, nappali és esti tagozaton. Több mint ezer diák szerzett már nálunk felsőfokú OKJ-s bizonyítványt, akik a papír mellett naprakész szakmai tudást is kaptak tanárainktól.


Képzéseink során az Országos Képzési Jegyzékben szereplő képesítést szerezhetsz és felsőfokú szakképzés esetén az adott felsőoktatási intézményben való továbbtanulás során az itt elvégzett tantárgyak 60 plusz pontot jelentenek számodra.

A Szent György Szakközépiskolában több mint száz számítógép, minden teremben projektoros vetítési lehetőség, interaktív táblák állnak tanáraink és diákjaink rendelkezésére. Kevés szakközépiskolában található ma olyan modern stúdió, mint nálunk: digitális keverőpult, 5 db videokamera, Avid vágóeszköz, komplett világítóberendezés teszi lehetővé, hogy diákjaink a gyakorlatban is elsajátíthassák a szakma fortélyait.

A tanórán kívül járhattok majd kiegészítő szakkörökre is (digitális fotó, videó-műsorkészítő, director), valamint heti 3-4 órában lehetőséget biztosítunk számotokra a többszintű nyelvtanulásra.

Iskolánkban CISCO Hálózati Akadémia, valamint ECDL vizsgaközpontot is működtetünk, így lehetőséged lesz az alap szak mellett a nemzetközi számítógép-használói bizonyítvány megszerzésére is.


Iskolánkba azokat várjuk, akik piacképes, gyakorlati tudást kívánnak szerezni, valamint azokat akik a későbbiekben különböző felsőoktatási intézményekben szeretnének továbbtanulni és az átmeneti időszakot is hasznosan akarják eltölteni.