Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Az iskoláról

Elérhetőség:

Postai cím:

Márvány u. 32.
Honlap:

www.budaikozepiskola.hu
Tel / Fax:

225-10-96, 225-75-10, 225-75-11
E-mail:

iskolakukacbudaikozepiskola.hu
Történet: A Budai Középiskola 2004. évi létrehozása a "Kossuth", a "Szigeti" és a "Táncsics" intézményekből történt. Az iskola fenntartója, Budapest Főváros Közgyűlése 2007. július 1-vel újabb intézményi összevonást hagyott jóvá: a Márvány utcai székhely mellett a Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola ez időtől kezdve telephelyként működik tovább a Budai Középiskola keretén belül. 2008 szeptemberétől pedig újra egységesen a Márvány utcai épületben folytatódik az oktatás.

Az iskola Alapító Okirata szerint szakközépiskolai és gimnáziumi tagintézmények hozhatók létre, melyek önálló helyi tantervvel, szakmai programmal dolgoznak; az eddigi képzési irányokat megtartottuk, így gimnáziumi, közgazdasági és műszaki területen készítjük fel a tanulókat a kétszintű érettségi vizsgára, illetve az OKJ vizsgákra. A tagintézmények a színvonalas munkával elért jó hírüket a nevükkel is fémjelzik, így a fővárosi Oktatási Bizottság engedélyével megtartjuk megszokott megkülönböztető neveinket. A részintézmények nevei a továbbiakban:

Budai Középiskola Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola
Budai Középiskola Kossuth Lajos Közgazdasági Szakközépiskola
Budai Középiskola Szigeti György Műszaki Szakközépiskola
Budai Középiskola Táncsics Mihály Angol Kéttannyelvű Gimnázium

Iskolánk továbbra is várja a tanulni vágyó nyolcadik osztályosokat, akik a széles kínálatból minden bizonnyal tudnak kedvükre választani. Részletes tájékoztatónk 2007. augusztus 25-től beszerezhető az iskola portáin.