Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Régi osztálytársait keresi? Tekintse meg Osztálytárs keresőnket!


Néhány gyakorlat, ami különösen jót tesz a női egészségnek


A hát állapota és a kismedencei keringés a női egészség fő faktorai.
A gyenge vér- és nyirokkeringés egy sor problémát okozhat, mint a nőgyógyászati betegségek, a hasfájás, derékfájás, az aranyér, szexuális zavarok és bélrendszeri problémák. Ez a néhány gyakorlat elsősorban a fontos női funkciókra gyakorolnak hatást, és képesek megelőzni az ezzel kapcsolatos betegségeket, segítenek a testnek a jobb működésben.
A legjobb eredményt úgy tudjuk elérni, hogy egy komplex, a test egészét átmozgató gyakorlatsorba építve végezzük, szakember segítségével.

Pillangó




Ülj egyenes háttal, a talpaidat érintsd össze, a térdeid kifelé mutassanak. Engedd le őket a talajhoz olyan közel, amennyire csak tudod. Húzd ki magad.

Hatás: Oldja a feszültséget a hasban és a csípőben, növeli a csípőízületek mozgékonyságát, és helyreállítja a menstruációs ciklust.

Nyitás




Ülj le egyenes háttal, lábaidat tárd olyan szélesre, amennyire csak tudod. Mikor levegőt veszel, emeld fel a fejed. Mikor kifújod a levegőt, hajtsd le, dőlj előre, amennyire tudsz, de ne görbítsd be a hátadat.

Hatás: Erősíti a hátat, megszabadít a lágyéki görcsöktől, javítja a medence vérkeringését, a petefészkek működését, szabályozza a menstruációs ciklust, segít megelőzni a narancsbőrt.

Kis híd - lefelé néző póz



Feküdj a hátadra, lábaidat hajlítsd be, tedd vállszéles terpeszbe. Karjaid a tested mellett. Emeld meg a medencédet, a vállaid, a nyakad és a fejed maradjon a talajon.

Hatás: Megszünteti a hátfájást, erősíti a hasat, megelőzi a menstruációs görcsöket, csökkenti a deréktáji zsír mennyiségét, javítja az emésztést.

Ülj le, a medencéd legyen a sarkaidon, térdeidet nyisd szét, lábfejeid legyenek egymás mellett. Hajolj előre, a karjaidat nyújtsd ki magad elé, amennyire tudod. A homlokodat érintsd a talajhoz, majd tartsd meg magad ebben a pózban.

Hatás: Ellazítja a nyakat és a derekat, fokozza a vérkeringést a kismedencében.

Lazítás



Feküdj a hátadra, tehetsz egy kis párnát a fejed alá. Hajlítsd be a térdeidet, és húzd a lábfejeidet a lehető legközelebb a medencédhez. Tárd szét a térdeidet, a lábfejeidet pedig húzd egymáshoz. Karjaidat nyújts ki oldalra. Kilégzés közben lazítsd el a tested.

Hatás: Ellazítja az izmokat, jó hatással van a kedélyállapotra, csökkenti a feszülést a derékban és a csípőben, javítja a vérkeringést a kismedencében, javítja a nyirokkeringést.

Az Alizetics torna nagy hangsúlyt fektet a női test egyenletes fejlesztésére. Jó hangulatú óráinkon, az egészség megőrzésnek elsődleges célját szem előtt tartva egy olyan komplex, sportorvos által ellenőrzött és jóváhagyott mozgássort végzünk, mely az általános hétköznapi életben nem igénybevett úgynevezett mélyizmokat is átmozgatva hozzájárul a test esztétikumának, feszességének, rugalmasságának megtartásához , illetve újra megszerzéséhez, egyensúlyt teremtve a test és a lélek között, eszközt nyújt a testi és lelki kiegyensúlyozottság megszerzéséhez.

Várunk szeretettel, az első óráddal megajándékozunk :)

Forrás: https://noitorna-budapest.109.hu

Ezeket olvastad már?

Sorsfordító könyvek

Műanyag nyílászáró, ajtó, ablak Szolnok - Gealplast

Dicséret az Autótolvajtól!!!

Szekrénysorok

Tudja melyek a családiháza leggyengébb pontjai?

Szeret barkácsolni?

Egyedi ékszertervezés

Hasznos tanácsok alkatrészvásárláshoz!

Gerilla marketing: A kisvállalkozók leghatékonyabb "fegyvere"

Mit adjak?

Autóját megvásároljuk!

TSM Kerámia

A szép sövény titka...........

Ingatlanügynökség

Hogyan válasszunk örökzöldet?

Irodabútorok

Itt a jó idő, a tavasz és kertje nem áll még készen a szezonra?

Lada motoralkatrészek

VÁLLALKOZÓ VAGY? Szeretnél TÖBB VEVŐT az internet segítségével?

21 kreatív RAKLAP ÖTLET

Megdöbbentő adatok füstmérgezésről...

Lada gyújtás alkatrészek

Mi a titka a jó hőszigetelésnek?

A Lada történelmet írt...

Szeretne nyáron a Balaton partján pihenni?

Miért jó a Zet moduláris fém tetőlemez?

Rendezvénysátor bérlés

Egyedi konyhabútor készítés

Kikapcsolódás Hévízen

Vadász-Fegyver-Íjász Bolt Szolnok Zöld pont