Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Az iskoláról

Elérhetőség: Vezér u. 4/b.

Telefon: (52) 458-404
Fax: (52) 523-978
Mobil: 06 (30) 504-9872
Történet: A Kleopátra Középiskola és Szakiskola 2005-ben kezdte meg kozmetikus és fodrász képzését nappali és esti tagozaton.

Az iskolában folytatott nevelés és oktatás célja olyan korszerű szakmai műveltséggel rendelkező szakemberek képzése, akik szakterületük bármely területén a megfelelő szakmai gyakorlat megszerzését követően bármely részterületen, alkalmazottként vagy egyéni vállalkozóként egyaránt megállják helyüket a piaci versenyben.

Alapvető célkitűzéseink megvalósítása érdekében biztosítjuk a megfelelő tárgyi és személyi feltételeket.

A Kozmetikus képzés feltétele érettségi a fodrász képzés feltétele 10. évfolyam.

A tananyag 30% elmélet, 70% gyakorlat, ezért sok időt kell a tanulóknak tanműhelyben tölteniük. Az iskola nagy előnye, hogy ezt mi saját korszerűen felszerelt tanműhelyben tudjuk megoldani, jól képzett mesterkozmetikus és elektrokozmetikus oktatóval, így a tanulóknak nem kell külső mestert keresni, minden egy helyen van: elmélet és gyakorlat. A második évben a kozmetikusaink elektrokozmetikai és masszázstanfolyamot végezhetnek el, amelyről oklevelet kapnak. A tanulóink rendszeresen vesznek részt szakmai versenyeken ahol eredményesen szerepelnek.

2010/2011 tanévtől tervezzük 9-10. évfolyam beindítását, mivel a szakmai képzések alapja legalább a 10. évfolyam elvégzése. Bővítjük a képzéseink körét is: cukrász, szakács, számítógépszerelő és karbantartó képzésekkel. Felnőttképzés keretében 2 év alatt érettségi bizonyítvány megszerzésére is lehetőséget biztosítunk.

Az iskola ez évtől szervezi felnőttképzésben kozmetikus és fodrásztanfolyamait, amelyek képzési ideje 10 hónap, valamint folyamatosan szervezünk Kéz- és lábápoló műkörömépítő tanfolyamot kiváló oktatókkal. Az iskolánkban végzett tanulók sikeresen szerepelnek a különböző országos versenyeken.

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit – nemcsak fiatalokat- akik érdeklődnek a kozmetikus, fodrász, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakma iránt.


Igazgató: Hegedűs Barna Levente

Az iskola fenntartója: Kleopátra Alapítvány

Kuratórium elnöke: Szodrainé Kolozsvári Mária

Felügyeleti szerv: Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat

Az oktatás munkarendje:
• nappali rendszerű iskola oktatás
• nappali, esti munkarend szerinti felnőttoktatás
• tanfolyam jellegű képzés