Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Régi osztálytársait keresi? Tekintse meg Osztálytárs keresőnket!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/autosoldalak3/109.hu/modules/cikk/index.php on line 669


Ezt tudnod kell ha selymes, puha kézre vágysz!


Ezt tudnod kell ha selymes, puha kézre vágysz!

Mind tudjuk, hogy mennyire fontos bőrünk folyamatos "karbantartása", ápolása, ám valljuk be, néha előfordul, hogy hajlamosak vagyunk elhanyagolni ezt. Ilyenkor a leghatásosabb, ha olyan módszert választunk, ami azonnal képes feltölteni a bőrt, képes visszaadni rugalmasságát, egészséges fényét. Erre a legjobb megoldás a paraffinos kézápolás, mely egészen rövid idő alatt képes megújítani a kéz- és a láb bőrét.

Paraffinos kézápolás menete
A paraffinos kézápolást is alapos kézmosással, a bőr fertőtlenítésével kezdjük. Az órát és az ékszereket minden esetben távolítsuk el, hogy azok ne sérülhessenek a kezelés alatt. Amennyiben kizáró tényezőt észlelünk (körömsérülés, nyílt sebek, gyulladt bőrfelület stb.) ne alkalmazzuk a kezelést! Előfordulhat olyan is, hogy a vendég érzékeny a paraffinra, ilyen esetben szintén kerülendő ez a fajta kézápolás.

De nézzük, mik is a pontos lépései a kezelésnek.

  1. Bőrradírozás: a kezelés első lépése (természetesen a fertőtlenítés után) mindig a peeling. Erre azért van szükségünk, mert a bőrradír képes maradéktalanul eltávolítani az elhalt hámsejteket, ami alapvető feltétele a puha kezeknek. A radírozásnak köszönhetően a bőr könnyebben be tudja fogadni a hatóanyagokat, "megtisztul". A bőrradírt használjuk nyugodtan az otthoni kézápolás során is. Használat után öblítsük le kezeinket vízzel, majd jöhet is a következő lépés.

  2. Krémezés: ha a radírozás megtörtént, következik a pakolás. Valójában a pakolás az, ami táplálja a bőrünket, tehát nem mindegy, hogy milyet választunk a paraffinos kézápoláshoz. Ügyeljünk arra, hogy mindig a bőrtípusnak megfelelőt használjuk, illetve figyeljünk oda arra is, ha esetleg valamiféle hatóanyagra allergiás a vendég. A krémet masszázzsal vigyük fel a kézre, hogy mindenhová alaposan jusson belőle.

  3. Paraffin felvitele: ha megfelelően felvittük a krémet, jöhet a paraffin tényleges használata. A már felmelegített paraffinba merítsük bele a kezeket, ügyelve arra, hogy ne érjünk a gép falához (a paraffin kellemes meleg, viszont a gép fala rendkívül forró lehet!). A merítést érdemes 3 vagy 5 alkalommal egymás után elvégezni, hogy bőven jusson paraffin a kézre. A rétegek között várni kell kb. 5 másodpercet, hogy a paraffin megszilárduljon (onnan fogod tudni, hogy a felület mattá válik).

  4. Kesztyűk felhúzása: ahogy már olvashattad, két kesztyűre lesz szükséged a paraffinos kézápoláshoz. Az egyik egy nylonból készült, ami közvetlenül a paraffinnal borított kezekre kerül, a másik pedig egy melegítőkesztyű, amit a nylonból készültre kell húzni. A kifejezetten paraffinos kezeléshez készült kesztyűk frottírból vannak, a paraffin - amúgy is rendkívül jó -hőmegtartását segítik.

  5. A paraffin eltávolítása: a hatóidő letelte után (15-20 perc) távolítsuk el a paraffin kesztyűket, majd a nylonnal együtt a paraffint. A kézről eltávolított paraffint soha ne tegyük vissza a gépbe, higiéniai okok miatt (a paraffinra a hámsejtek rátapadnak) TILOS!

És élvezheted is a hosszantartó puhaságot.

Forrás: https://elitebeauty.109.hu

Ezeket olvastad már?

Néhány ártatlan tévedés, ami akár a látásába is kerülhet…

Lada kipufogó alkatrészek

Szeretne nyáron a Balaton partján pihenni?

Műanyag nyílászáró, ajtó, ablak Szolnok - Gealplast

Számítástechnikai szaküzlet

Lada motoralkatrészek

Kikapcsolódás Hévízen

Irodabútorok

Mi az a Paleo?

Padlójelölő szalagok és padlójelölés

Tudja melyek a családiháza leggyengébb pontjai?

Komplett Bőr és Cipőkellék Nyíregyháza

JÓTANÁCSOK virágajándékozáshoz

Mit tegyünk ha kicsi a fürdőszobánk?

Akciós ajánlataink

TSM Kerámia

Gerilla marketing: A kisvállalkozók leghatékonyabb "fegyvere"

B-Trend Munkaruházat

Óravásárlás előtti jótanácsok

Egyedi reklámajándék

Vadász-Fegyver-Íjász Bolt Szolnok Zöld pont

Ha el akarja kerülni, hogy a LAKÁSFELÚJÍTÁSA, akár évekig is elhúzódjon...

Egy gyors és hatékony módszer, amely azonnali eredményt ad!

Egyedi ékszertervezés

NYUGTASSA és KÉNYEZTESSE egész TESTÉT!

Autóvásárlás UTÁNI teendők!

Tudja hogy mi az órák ellensége?

ANDA Motívum

Lada gyújtás alkatrészek

Konyhatechnikai berendezések beszerzése!