Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Régi osztálytársait keresi? Tekintse meg Osztálytárs keresőnket!


Életerő & ami nem látszik



A rendszeres mozgás mellett szervezetünk belső megtámogatása, tisztítása is fontos, ha szeretnénk napjainkat jó közérzettel, energikusan megélni. Gyakran fogyásunk útjában állhatnak az alábbiak:


Táplálkozás-szakértők szerint gyakran a túlzott evés mögött a test öntudatlan erőfeszítése áll, hogy hozzájusson a szükséges tápanyagokhoz. Ha emésztő- és bélrendszerünk nem megfelelően működik, az elfogyasztott táplálék nagy része nem tud felszívódni, melynek következtében szervezetünknek állandó tápanyag hiánya lesz.

Testünk újabb és újabb mennyiségeket "követel", mi meg engedelmesen eszünk... A fogyás csupán a méregtelenítés egyik előnye. A béltisztítás és méregtelenítés egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából létfontosságú!

A helytelen étrend következménye

Egy tiszta és jól működő emésztőrendszer alapvető tényezője egészségünknek. Emésztő-rendszerünk állapota nagy mértékben étrendünktől függ. Más szavakkal, étrendünk közvetlen hatással van egészségünkre.

Az egészségtelen étrend következtében a béltraktus eltömődik, ami miatt az emésztőrendszer nem tud megfelelően működni. A tápanyagok felszívódása lecsökken, s az étel megemésztetlenül a gyomorban, illetve a belekben marad. A megemésztetlenül fennakadt táplálék az idő múlásával rothadásnak indul, s elkezd méreganyagokat termelni. Egyéb gyomor irritáló mesterséges ételadalékok, gyógyszerek és kemikáliák, mint például tartósítószerek tovább rontják a szervezetbe jutó tápanyag feldolgozási képességét.

A helytelen étrend további negatív hatása, hogy az emésztőrendszer egészséges bélflórája is károsodik.

A rosszul működő bélrendszer tünetei


A rosszul működő bélrendszer és a károsodott bélflóra egyrészről közvetlenül emésztési problémákat okoznak, másrészről szabad utat engedve a különböző kórokozóknak, vírusoknak és gombáknak, hozzájárulnak olyan testi problémák és kóros állapotok kialakulásához, melyek látszólag az emésztőrendszertől teljesen függetlenek.


Tudtad például, hogy az immunrendszer 70-80%-a a béltraktusban található? Ha belegondolunk, ez logikus, hiszen a legtöbb idegen anyag, s ezekkel együtt számos kórokozó is a szájon át jut be az emésztőrendszerbe. Tehát indokolt, hogy emésztőrendszerünkben legyen az első védelmi vonal.


A béltisztítás, méregtelenítés fontossága

Emésztő- és bélrendszerünk helyreállításának első és legfontosabb lépése a béltisztítás, szervezetünk méregtelenítése. Ezt követi egészségünk folyamatos karbantartása egészséges életmód és egészséges táplálkozás biztosításával.

Egy rendkívűl hatékony, verhetetlen megoldást hoztam el számodra:








👌
A Zinzino élelmi rostkeverék legfőbb előnyei: egészséges bélflóra és bélműködés, kiegyensúlyozott koleszterin és mikrobiom, valamint a vastagbél tisztítása. Míg más termékek általában egy- vagy kétféle rostot tartalmaznak, addig a ZinoBiotic ötféle élelmi rost keveréke, ami a vastagbél egészének jót tesz.👍👌

A Zinzino ZinoBiotic az alábbi öt élelmi rost egyedi kombinációja: teljes gabonából származó, emésztésnek ellenálló keményítő, cikóriagyökérből származó inulin, zabból származó béta-glükán és az ugyancsak cikóriagyökérből, valamint útifűmaghéjból származó frukto-oligoszacharid. Ezek a rostok hozzájárulnak a gyomor teltségérzetéhez, csökkentik a puffadást és elősegítik a rendszeres bélműködést. Adagolása rendkívül egyszerű, mindössze a vízfogyasztásra kell ügyelnünk.

A mozgás mellett tedd meg a következő lépést szervezeted egészségének visszaállításához. Neked sem mindegy milyen minőségben éled mindennapjaidat.

Keress bátran, akár Alizetics tornával, akár testi egyensúlyod visszaállításával kapcsolatban :)
Tel.: 0630 9217835 

Forrás: https://noitorna-budapest.109.hu

Ezeket olvastad már?

Tetőfedés

Egyedi reklámajándék

Kikapcsolódás Hévízen

A 109.hu akár 0Ft-ért megtalálhatóvá teszi weboldalát 3 millió oldalon keresztül!

Itt a jó idő, a tavasz és kertje nem áll még készen a szezonra?

Mielőtt kerékpárt vásárolsz, ezeket a szempontokat jó ha tudod!

Kopott a gumija?

Sok nő szenved tőle....

Betörés védelmi szempontok

Sorsfordító könyvek

Új- vagy használt autóra van szüksége?

Fél attól, hogy betörnek Önhöz, amíg nincs otthon?

Alföld Virág Kft.

Számítástechnikai szaküzlet

Gyerekbútorok

Mi a titka a jó hőszigetelésnek?

Mire figyeljünk használt autó vásárlásakor?

Szekrénysorok

A szép mosoly titka...

Konyhatechnikai berendezések beszerzése!

VW Tiguan 2.0 TDI és VW Golf GTI 2.0 TSI DSG

Dicséret az Autótolvajtól!!!

Dr. Vidéki László ügyvéd

Padlójelölő szalagok és padlójelölés

Szépasszonyvölgy

Egri öltönyház

Megdöbbentő összefüggés a GYÜMÖLCSÖK SZÍNE és az Ön SZERVEI között...

ANDA Motívum

Az elegancia a részletekben rejlik...

Helyes bukósisak választás