Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Sipkay Barna Keresk., Vendéglátóip., Idegenforg. Középisk.

(Nyíregyháza) Csatlakozom

Az iskoláról

Cím: Krúdy Gy. u. 32.

Iskolánkról

Iskolánkban 1975 óta folyik tanulók képzése. Munkánk során igyekeztünk megfelelni a változó szakmai elvárásoknak, részt vettünk a szakképzés korszerűsítését célzó Emberi Erőforrások Fejlesztése Világbanki Programban és a Szakiskolai Fejlesztési Programban.

A képzésünk célja:

Olyan ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése, akik

- magas általános műveltséggel, informatikai és nyelvismerettel rendelkeznek,

- szakmai munkavégzésre és továbbtanulásra egyaránt alkalmasak,

- a munkaerő-piaci igényeknek megfelelnek, azokhoz gyorsan tudnak alkalmazkodni,

- a megszerzett konvertálható tudásuk alapján képesek továbbképzésre és átképzésre.

Iskolánkban a kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció és vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoportokban oktatjuk tanulóinkat szakközépiskolai és szakiskolai tagozaton.

A nyelvi képzés fontosságát szem előtt tartva elindítottuk a két tanítási nyelvű idegenforgalmi és az angol nyelvi előkészítő képzést.

A Budapesti Gazdasági Főiskolával és a Nyíregyházi Főiskolával együttműködve felsősokú szakképzés megszerzésére is lehetőséget biztosítunk, kereskedelmi és vendéglátóipari szakmenedzser szakon.

1999-től bázisiskolai feladatokat is ellátunk.

A sikeres szakmai programok, pályázatok lehetőséget biztosítottak arra, hogy tárgyi feltételeinket folyamatosan fejlesszük, jól felszerelt szaktantermekkel, kereskedős és vendéglátós oktatási kabinetekkel rendelkezünk. A színvonalas gyakorlati képzéshez hozzájárul az általunk üzemeltetett Ózon Panzió Tanszálloda.