Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
/

E-mail:

Jelszó:

Eötvös József Iskolaalapítvány Szakközépiskolája

(Békéscsaba) Csatlakozom

Az iskoláról

Cím: Andrássy út 11-17.
Történet: A létrehozók új típusú iskola megvalósítását tûzték ki célul. A szándék az, hogy az érettségizett, a felsô-oktatásban valamilyen ok miatt tovább nem tanuló fiatalok számára kitörési lehetôséget, nagyobb esélyt adjon. A külföldi gyakorlatok jó referenciát jelentenek a belföldi és külföldi elhelyezkedésnél.

Az Eötvös József Iskolaalapítvány Szakközépiskolája 1994-ben alakult.

A létrehozók több évtizedes iskolavezetési, iskolaszervezési tapasztalatuk birtokában új típusú iskola megvalósítását tûzték ki célul. A szándék az volt – ma is aktuális –, hogy az érettségizett, a felsô-oktatásban valamilyen ok miatt tovább nem tanuló fiatalok számára kitörési lehetôséget, nagyobb esélyt adjon további életük alakításához. Az intézmény által kitûzött célok realitása minden évben igazolódik. Végzettjeink nem lesznek munka-nélküliek, nagy számban folytatják tanulmányaikat felsôoktatásban, mások munkát vállalnak belföldön vagy külföldön. A külföldi gyakorlatok jó referenciát jelentenek a belföldi és külföldi elhelyezkedésnél.

Az oktatási-nevelési program súlyponti területeit a szakmai képzés mellett olyan oktatási területek, illetve tevékenységformák alkotják, amelyek az esélyadás szempontjából a legfontosabbak.