Elkészítés:
A koriandermagot durvára törjük. A korianderlevelet megmossuk, és lecsöpögtetjük. A húst a tengeri sóval, a borssal és a korianderrel mindkét oldalukon vastagon megszórjuk, a korianderlevéllel befedjük, felcsavarjuk, folpackba csomagoljuk, és 3 órára hûtõbe tesszük. A burgonyát megmossuk, és héjában megfõzzük. A mézet, a borecetet, az olajat, a köményt és a pirospaprikát habosra keverjük. A kész burgonyát meghámozzuk, és rögtön meglocsoljuk az olajos szósszal. Az olajbogyókat felkarikázzuk, és ezt a szószos burgonya tetejére szórjuk. A húsról a folpackot levesszük, a tetejérõl a sós mázt lekaparjuk. Grillen aranyszínûre pirítjuk. A citromokat negyedekre vágjuk. A szójaszószt, az olajat, a citromlét és a koriandert habosra keverjük, majd borssal ízesítjük. Ezzel a bárányszeleteket meglocsoljuk, a szósszal leöntjük, és a burgonyasalátával tálaljuk. A citromnegyedekkel körítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.