Elkészítés:
A brokkolit sós vízben 3 perc alatt megfõzzük. Az újhagymák zöld szárából 3 cm-es részt meghagyva, a hagymákat vékonyan felszeleteljük, majd 2 evõkanál olajban 10 percig pároljuk. A paradicsomokat négyfelé vágjuk, és a fokhagymával együtt sûrûre mixeljük. A szardelláról az olajat leöntjük, nagyobb darabokra vágjuk, és a hagymához adjuk. A paradicsommixet is belekeverve 2 percig pároljuk. A tésztát sós vízben kifõzzük, majd lecsöpögtetjük. A parmezánt kis lapocskákra vágjuk. A tésztát és a brokkolit serpenyõben 2 perc alatt összemelegítjük, majd sóval és borssal ízesítjük, a maradék olajjal meglocsoljuk, a szószt ráöntjük, és a parmezánnal megszórva tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.