Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Brokkolis lazac

Megnézte: 2406
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

- 70 dkg lazac
- 4 evõkanál vaj
- 1 darab citrom
- 1 darab citrom (zöld)
- õrölt bors
- só
- fél fej lilhagyma
- 1 kg brokkoli

Elkészítés:

A vajat hevítsük fel, sózzuk, borsozzuk, szórjuk bele a finomra vágott hagymát, a citromok reszelt héját, és öntsük rá a levüket is. A lazacot egészben vagy szeletekben tegyük alufóliára, locsoljuk meg a fûszeres vajjal, majd zárjuk le légmentesen. Melegítsük elõ a sütõt 160 ¢XC-ra, és az alufóliába zárt halat tepsire téve kicsi vízfürdõben pároljuk 10-15 percig. Szedjük rózsákra a brokkolit, sós vízben néhány percig forrázzuk, majd lecsepegtessük le, és forgassuk át a vajban. Bármilyen tejszínes szósszal kínálhatjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.