Elkészítés:
A halat kis darabokra vágjuk. A kaprot megmossuk, leszárítjuk, és apróra vágjuk. Kis alumínium formák aljára egy-egy csipet kaprot teszünk, erre haldarabkákat rakunk. Közben a zselatint néhány percre hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk belõle a vizet. A hallét megmelegítjük, egyesével belekeverjük a zselatinlapokat, majd kihûtjük, de közben többször megkeverjük, hogy ne dermedjen meg. A kihûlt hallét a formákba öntjük, és másnapig hûtõbe tesszük. A szószhoz a tejszínt a tormakrémmel habosra keverjük. Az aszpikos halat a formákból tálra borítjuk, és zöldsalátával, citromszeletekkel, koktélparadicsommal díszítjük. A tormakrémet kínáljuk mellé.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.