Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Párolt marhahús

Megnézte: 2427
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 4-6 szelet marhahús (kb. 1 kg)
- liszt
- 3 dl hígítatlan sûrített gombaleves
- 1 csomag (3 dkg) hagymalevespor
- forró fõtt rizs

Elkészítés:

A húst alaposan mossuk át, ízlés szerint sózzuk be és vágjuk kockákra. Ezután forgassuk meg õket a lisztben, és helyezzük a párolóedénybe.
A levest a levesporral alaposan dolgozzuk össze, majd kanalazzuk rá a húsra. Helyezzünk rá fedõt és takarékon 6-8 órán át készre pároljuk. Tálaláskor fõtt rizst kínálunk hozzá.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.