Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

juhsajtos burgonyaszuflé

Megnézte: 2640
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 50 perc
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

- 1 kg újburgonya
- 15 dkg juhsajt
- 1 dl tejszín
- 2 darab tojás
- vaj
- bazsalikom
- kakukkfû
- petrezselyem
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

Kapargassuk le az újkrumpli héját, majd sós, petrezselymes vízben fõzzük félig puhára. Csepegtessük le. A juhsajtot reszeljük le, keverjük hozzá a tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd óvatosan dolgozzuk hozzá a tojásokat. Szórjuk meg bazsalikommal és kakukkfûvel. Vajazzunk ki egy tûzálló edényt, tegyük bele a félig megfõtt újkrumplit, öntsük rá a juhsajtos masszát, a tetejét szórjuk meg sajtdarabokkal, és 180-200 °C-ra elõmelegített sütõben 15-20 perc alatt süssük meg.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.