Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Hústorony fûszeres szósszal

Megnézte: 3122
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 90 perc
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

- 50 dkg padlizsán
- 80 dkg borjúhús
- 2 gerezd fokhagyma
- 4 dkg kapri
- 6 evõkanál olívaolaj
- 2 evõkanál ecet
- õrölt bors
- só
- bazsalikom
- zsálya
- kakukkfû (friss)
- petrezselyem (apróra vágott)

Elkészítés:

A padlizsánt karikázzuk fel, sózzuk be, és hagyjuk állni legalább fél órát. A húst sóval, borssal ízesítsük, és egy tûzálló tálban egyben süssük meg. Hagyjuk kihûlni, és vágjuk vékony szeletekre. A lemosott padlizsánszeleteket roston, mindkét oldalukon süssük meg. A felaprított zöldfûszereket, a kapribogyót és a zúzott fokhagymát keverjük össze az ecettel, az olajjal, kevés sóval és borssal. A hússzeleteket a zöldfûszeres keverékkel és a padlizsánnal rétegezzük toronnyá.
Könnyen elkészíthetô, olcsó, 80 perc
282 kcal (1186 kJ)/adag

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.