Elkészítés:
Elsõ lépésként a sütõt melegítsük elõ 175 fokra. Vegyünk elõ egy tálat és a vajat cukorral, vaníliás cukorral, tojással, és sóval keverjük jó habosra. Majd adjuk hozzá a málnazselét, marcipánmasszát és jól keverjük össze. A lisztet szórjuk rá a masszára és keverjük sima tésztává. A tepsibe tegyünk sütõpapírt. Ezután a tésztát olyan nyomózsákba töltjük, melynek sima a vége. Egymástól egyenlõ távolságra kis halmokat teszünk és berakjuk a sütõbe. Süssük 10-20 percig, majd hagyjuk kihûlni. Egy kis tálba rakjunk porcukrot, adjuk hozzá a málnalikõrt és az ételfestéket, majd keverjük simára. A finom mázat csepegtessük a süti közepére.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.