Elkészítés:
Az élesztõt 2,5 dl langyos vízbe tesszük, a lisztet egy keverõtálba szitáljuk, majd a közepére fészket csinálunk, ide öntjük az élesztõt, sóval megszórjuk, majd az egészet összegyúrjuk. Amikor egyenletes tésztává állt össze, hozzáöntjük az olívaolajat, és ha szükséges vizet, majd egy darabig állni hagyjuk. Ezután a gyúródeszkát belisztezzük, és a tésztát kinyújtjuk rajta kb. ujjnyi vastagságúra. Rászórjuk a bazsalikomot, majd rátesszük a karikára vágott paradicsomot, a mozzarellát, sóval és borssal fûszerezzük. Végül rászórjuk a reszelt parmezánt, ízlés szerint még egy kis olívaolajat locsolunk rá, és elõmelegített sütõbe tesszük, ahol kb. 20 percig sütjük, majd fogyaszthatjuk is.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.