Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Gombás csirkemáj aszalt szilvával

Megnézte: 2941
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 35 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 50 dkg csirkemáj
- 20 dkg gomba
- 20 dkg aszalt szilva
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 dl fehérbor
- 2 dl tejföl
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csomó metélõhagyma

Elkészítés:

A szilvát a borba áztatjuk, a szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd kivesszük a zsírból. A hagymát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük, majd a zsíron megpirítjuk. Lefedve készre pároljuk. Utána hozzáadjuk a májat, és 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a szilvát, a tejfölt, és megszórjuk a felaprított metélõhagymával. Még néhány percig pároljuk, majd tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.