Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Sárgabarackos-húsos szendvics

Megnézte: 2382
Fő számára: 12 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

- 2 vöröshagyma
- 1 csésze sárgabarackbefõtt
- 1/2 csésze babecue-szósz
- 1/2 csésze barna cukor
- 1 dl almaecet
- 2 ek. worcester-mártás
- 1/2 tk. zúzott paprika
- 2 kg kicsontozott vesepecsenye
- 1 dl víz
- 2 ek. kukoricakeményítõ
- 1 ek. frissen reszelt gyömbér
- 1 tk. só
- 1 tk. bors
- 10-12 szezámmagos zsemle

Elkészítés:

Dolgozzuk össze az összevágott hagymát a szószokkal, a befõttel, az ecettel és a paprikával. A húst rakjuk egy edénybe és locsoljuk le a mártással. Helyezzünk rá fedõt és takarékon 8-9 órán át pároljuk. Ezután kiemeljük a húst és villával kissé összetördeljük. A zaftot pihentessük, majd szedjük le a zsírját és dolgozzuk össze a vízzel, valamint a keményítõvel. sóval, borssal és gyömbérrel fûszerezzük. Körülbelül fél óráig fõzzük, a húst is hozzá keverjük, majd pirított zsemlékbe kanalazva tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.