Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Gombás babragu

Megnézte: 2595
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

- 1 doboz vöröbab
- 1 ek. olívaolaj
- 1 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 zöldpaprika
- 3 piros húsú paprika
- 30 dkg gomba
- 3-4 burgonya
- 2 paradicsom
- tengeri só
- 1 ek. pirospaprika
- fehér bors
- 1 kk. vega-mix
- 1 kk. õrölt kömény
- ízlés szerint chili

Elkészítés:

Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Ráhintjük a pirospaprikát és a négy részre vágott gombát. A burgonyát felszeleteljek, a paprikát felkarikázzuk, és a gombára tesszük. Kevés vizet adunk hozzá, majd beleforgatjuk a szeletekre vágott paradicsomot és a babot. Fûszerekkel ízesítjük. Puhára pároljuk, majd gabonával, vagy tésztával kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.