Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Hálós õzsonka csípõs-tormás majonézzel

Megnézte: 2249
Fő számára: 2 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

- 40 dkg õzsonka
- 1 tojássárgája
- 1 evõkanál kristálycukor
- 1 dkg mustár
- 1,5 dl olaj
- ecetes torma
- citromlé
- snidling
- õrölt fehér bors
- só

Elkészítés:

Készítsünk majonézt a tojássárgájából, a kristálycukorból, a mustárból, csipetnyi sóból, õrölt fehér borsból és az olajból. Néhány csepp citromlevet, ízlés szerint ecetes tormát és ugyancsak ízlés szerint wasabit (japán torma) keverjünk hozzá. Finomra vágott snidlinggel ízesíthetjük még. Barna kenyérbõl süssünk hozzá toastot, és díszítsük színes salátalevelekkel.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.