Elkészítés:
A krémhez a pudingport a tojássárgájával,a cukorral és a tejjel csomómentesen összekeverjük.
Gyenge tûzön,állandóan kevergetve sûrûre fõzzük.
Ha kihûlt,hozzákeverjük a felvert tejszínhabot,és a kevés vízben felolvasztott zselatint.
Kehelypoharakat hideg vízzel kiöblítünk,majd kockára vágott õszibarackot és reszelt gesztenyemasszát teszünk mindegyik pohár aljára.
(Elõször a barack jön,utána a gesztenye.)
Kanállal mindegyikre krémet rakunk (a poharak bõ feléig),majd fóliával letakarva hûtõbe tesszük õket,míg a krém megdermed.
Tálalás elõtt tejszínhabbal díszítjük,és megszórjuk a maradék õszibarack darabokkal.
Extra díszítésként reszelt csokit is adhatunk ízléstõl függõen,de anélkül is nagyon finom.
Megjegyzés:
5 nagy pohár krémkehely ára nagyjából 1000-1500 forint.
Nagyon ízletes desszert.
Az egész család imádja,ünnepekkor nélkülözhetetlen.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.