Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Brassói aprópecsenye

Megnézte: 3699
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 8 szelet szûzpecsenye, karaj vagy lapocka,
- 2 evõkanál olaj,
- 1 kiskanál majoránna, só, törött bors,
- 1 húsleveskocka,
- 75 dkg burgonya,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 1 kiskanál pirospaprika.

Elkészítés:

A hússzeleteket vékony csíkokra vágjuk, és forró olajban szép pirosra sütjük.
Egy húsleveskockát feloldunk egy kevés vízben, ezzel fölengedjük a húst, és fedõ alatt jó puhára pároljuk.
A burgonyát ujjnyi vastagra daraboljuk, majd forró olajban aranysárgára sütjük.
A húst zsírjára sütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük majoránnával, pirospaprikával, és jól elkeverjük a burgonyával.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.