Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pácolt fogoly

Megnézte: 2536
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 75 perc
Kategória: Vadételek

Hozzávalók:

- 6 db fogoly
- 1 l olívaolaj
- 0,5 l fehérbor
- 0,5 l borecet
- 6 babérlevél
- 20 római kömény
- 10 db szegfûszeg
- 30 db fekete bors
- 2 fej fokhagyma
- 1 kanál cukor
- só

Elkészítés:

A foglyokat megmossuk, takarékon néhány percig fõzzük és folyó víz alatt átöblítjük. Néhány percig sütjük 2,5 deci olívaolajban valamint a fokhagyma egy kis részét is hozzáadjuk. sóval, borssal, szegfûszeggel, babérlevéllel és köménnyel ízesítjük. Letakarva pároljuk.
A megmaradt olajból pácot készítünk. Takarékon hozzáadjuk a maradék fokhagymát, babérlevelet, szegfûszeget és köményt. Majd belekeverjük a cukrot és a sót is. Ezzel jól felöntjük a foglyokat, lefedjük és 24 órán keresztül hûtött helyen hagyjuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.