Elkészítés:
A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd belekeverjük a spenótot és kevés vizet. Lefedve negyed órát pároljuk, közben sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. Eközben a vajon megpirítjuk a lisztet, majd fokozatosan belekeverjük a tejet és a tejszínt is. A szósz 1/3-át elkeverjük a sajt felével, és félretesszük. Ennek a szósznak a felét a spenótokra öntjük, a másik felével pedig megtöltjük a fõtt tésztákat. A tésztákat a spenótra tesszük, majd az egészet lelocsoljuk a tejszínes szósszal, és megszórjuk a megmaradt parmezánnal. Így készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.