Elkészítés:
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd megsütjük benne a nagyobb kockákra vágott húst. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a fokhagymát összepréseljük, majd a paradicsompürével együtt a húshoz adjuk õket. Ezután a fûszerekkel ízesítjük, és másfél deci vízzel felengedjük. A kelkáposztát megmossuk, laskára vágjuk, a kolbászt karikákra vágjuk, majd ezeket is a húshoz adjuk. A borból annyit töltünk bele, hogy szépen ellepje, majd fedõt teszünk az edényre, és sütõbe addig pároljuk, amíg szép puha nem lesz. Végül levesszük a fedõt, rövid lére sütjük, és kevés ecettel ízesítjük.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.