Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Megnézte: 3159
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Előételek

Hozzávalók:

- 8 db 16-20-as rák
- citromlé
- só

a bundázáshoz:
- liszt
- 1 tojás
- zsemlemorzsa

a tálaláshoz:
- friss ropogós (vegyesen) salátalevél
- citromlé
- citromszeletek
- olívaolaj
- balzsamecet

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a garnélákat, csak az utolsó farokrészt hagyjuk rajtuk. Négyesével tûzzük nyársa, sóval, kevés citromlével ízesítsük, és így, nyárson panírozzuk be. Bõ, forró olajban süssük meg. A salátaleveleket enyhén locsoljuk meg citromlével, olívaolajjal és balzsamecettel. Citromcikket tálalhatunk hozzá.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.