Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Zöldborsóleves

Megnézte: 2430
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 40 dkg zsenge zöldborsó
- 2 dkg vaj, só
- 1 csokor petrezselyem
- 1 evõkanál liszt
- 4 dl tej

A galuskához:
- 1 tojás
- 2 dkg vaj
- 3 evõkanál liszt
- só

Elkészítés:

A borsót szórd a felolvasztott vajra, és párold meg. Ha már majdnem puha, hintsd meg petrezselyemmel, liszttel, és miután a liszt megszínesedett csorgasd rá a tejet.
Öntsd fel ugyanannyi vízzel, sózd. Miután felforrt, a vajból, tojásból és lisztbõl kevert masszát mokkáskanállal szaggasd bele.
Amikor a galuskák feljöttek a tetejére a leves elkészült!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.