Elkészítés:
A lisztet, mandulát, mézet, cukrot és vajat egy gyúródeszkára halmozzuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a fûszereket. A hozzávalókat egy késsel addig daraboljuk, míg morzsalékos nem lesz. lisztes kézzel gyorsan tésztát gyúrunk belõle. Fóliába tekerjük, és legalább egy órán át hûtõszekrényben pihentetjük. A sütõt 200 °C-ra elõmelegítjük. A tésztát adagonként 2 réteg lisztezett folpackfólia közé 4 mm vastagon kinyújtjuk. Csipkézett szélû szaggatóval kekszeket szaggatunk belõle. Sütõpapírral borított tepsire tesszük. Megszórjuk a mandulával, és jól belenyomkodjuk. 12 perc alatt aranybarnára sütjük. Hagyjuk kihûlni.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.