Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Provanszi csirke

Megnézte: 3770
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 85 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 1,2 kg csirke
- 5 paradicsom
- 2 zöldpaprika
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl száraz fehérbor
- 0,5 dl olívaolaj
- 2 babérlevél
- 1 mokkáskanál õrölt majoranna
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a csirkét, szedjük szét 4 darabra, és egy serpenyõben olajon pirítsuk meg. Vegyük ki a húst a serpenyõbõl, és tegyük a helyére az apróra vágott hagymát, az összezúzott fokhagymát és a felkockázott paprikát. Adjuk hozzá még a bort, az áttört paradicsomot, a babérlevelet és a majorannát. Fûszerezzük (só, bors), majd tegyük vissza a húst, és pároljuk alacsony fokozaton 70 percen át készre. Másfél óra alatt elkészíthetõ.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.