Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Almával ízesített pikáns nyárs

Megnézte: 2204
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 65 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 45-50 dkg marhahátszín
- 20 dkg sonka
- 4 alma
- 4 nyers uborka
- 4 paprika
- 8 dkg szalonna
- 1 fej vöröshagyma

Elkészítés:

A húst, a sonkát és a szalonnát 3 cm vastagságúra szeleteljük. Az uborkát és az almát négyfelé, a hagymát vastagabb karikákra, a paprikát félbevágjuk. A hozzávalókat felváltva nyársra húzzuk, megkenjük olajjal, majd grillsütõben átsütjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.