Elkészítés:
A paprikát a sütõ rácsán addig sütjük, amíg hólyagos nem lesz, ekkor leszedjük a héját, és felszeleteljük. A padlizsánt és a cukkinit kockákra vágjuk, majd olajban átpirítjuk õket, és sóval, paprikával, köménnyel fûszerezzük. Ezután beletesszük az összepréselt fokhagymát, majd felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a citromlevet, és az egészet felfõzzük. A paradicsomot is megtisztítjuk a héjától, felkockázzuk, majd a felszeletelt paprikával együtt a padlizsános keverékhez adjuk. Így még egy kicsit forraljuk, majd belerakjuk a pepperónit, amelyet elõzõleg felkarikáztunk. Még 5 percig pároljuk, majd ízlés szerint ízesítjük, és már kínálhatjuk is.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.