Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk. Forró olajon üvegesre pároljuk a hagymát, a tûzrõl levéve belekeverjük a fûszerpaprikát és hozzáadjuk a húst. Felöntjük vízzel, hogy a húst éppen ellepje, sózzuk és fedõ alatt puhára pároljuk. Amikor megpuhult, tejfölös habarással sûrítjük, hozzáadjuk a tejszínt, ízlés szerint fûszerezzük ha szükséges és átforraljuk, hogy az ízek jobban kijöjjenek. A húst kiszedjük, pépesre turmixoljuk. A saját szaftjából annyit adunk hozzá, hogy kenhetõ húskrémet kapjunk, amivel minden palacsintát megkenünk. A palacsinták széleit felhajtjuk, majd felgöngyöljük. Tûzálló tálba rakjuk, sütõben átforrósítjuk, tálaláskor a forró paprikás mártással bevonjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.