Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Hagymás uborka

Megnézte: 4230
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 40 perc
Kategória: Köretek

Hozzávalók:

- uborka
- só
- vöröshagyma
- borecet
- cukor
- mustármag

Elkészítés:

Az alaposan megtisztított uborkákat forró vízbe tesszük, majd amikor kihûlt leszûrjük, és héjastul legyaluljuk. A hagymát karikákra vágjuk, majd az uborkával és egy késhegynyi sóval üvegekbe rétegezzük. A borecetet a cukorral és a mustármaggal felfõzzük, megvárjuk, amíg kihûl, majd az uborkára merjük. 2-3 nap múlva zárjuk le, közben mindig töltünk még rá az ecetes lébõl.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.