Elkészítés:
A 3 cm-es kockákra vágott csirkemellfilét beleforgatjuk a felvert tojásba, amit elõzõleg összekevertünk az étkezési keményítõvel és a sambal manissal. Ezután elõkészítjük a többi hozzávalót: a szójababcsírát és a bambuszcsíkokat lecsöpögtetjük, a paprikát felkockázzuk, akárcsak a fokhagymát és a gyömbért, az újhagymát pedig vékonyra karikázzuk. 3 perc alatt forró olajban megsütjük a húskockákat, ezután kiszedjük a wokból. Ezt követõen átsütjük a paprikát, a fokhagymát és a gyömbért, hozzátesszük a szójababcsírát és a bambuszcsíkokat, ezután már csak kevés ideig fogjuk párolni. Végezetül mindezt felfõzzük a levessel, rizsborral és a szójaszósszal. Tálaláskor egymás mellé kerülnek a húskockák és a szószos zöldségkeverék.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.