Elkészítés:
Elõször sós forrásban lévõ vízben kifõzzük a tésztát és leszûrjük.
A húslevest felfõzzük, közben gyömbérgumóval, fokhagymával, zöldcitrom levelekkel, vörös chilivel és fahéjjal ízesítjük.
Páclevet készítünk a szójaszószból, szezámolajból és az õrölt gyömbérbõl, amit a marhahúsra rakunk és benne hagyjuk egy fél órára. Ezután aranybarnára sütjük a hús mindkét oldalát.
Negyed óra után a levesbõl kivesszük a fahéjat, a gyömbért, valamint a fokhagymát és beletesszük a pak-choit, a borsót, a thai bazsalikomot és a tésztát.
A tányérokba rétegezzük a marhacsíkokat és erre merünk a levesbõl. A tetejét bazsalikommal vagy korianderrel szórjuk meg.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.