Elkészítés:
A halat megtisztítjuk és a maradékát 20 percig pároljuk, a visszamaradt levet eltesszük. A paradicsomot forró vízbe rakjuk, lehúzzuk a héját, kimagozzuk, majd felkockázzuk. A sáfrányt pedig vízbe rakjuk.
Az olívaolajon megfuttatjuk a felszeletelt hagymát és póréhagymát, valamint a zellert. Ezután hozzádolgozzuk a fûszereket, a narancshéjat, a zúzott fokhagymát , a paradicsomot, a sáfrányt és az ánizskapormagot. Felöntjük a hallével és egy háromnegyed óráig pároljuk. Ezután elõször a rákféléket 6 percig, majd hozzá téve a halakat is 6 percig fûzzük. Ha megpuhult kiememeljük a rákokat és a halat, a paradicsompürét és a Pernodot pedig beledolgozzuk. sóval és borssal ízesítjük.
Tálaláskor a tányér aljára helyezünk egy szelet kenyeret, erre rétegezzük a halat és a rákot, végül pedig rámerjük a levest.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.