Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Amerikai steak

Megnézte: 4206
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 70 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 4 szelet 20 dkg-os hátszín
- mustáros, színesborsos pác, só

mustáros,színesborsos pác:
- 2 evõkanál mustár
- 1 dl olaj
- 1 kiskanál durvára tört színes bors
- 2 nagyobb gerezd fokhagyma

Elkészítés:

A hátszínszeleteket sózzuk meg, a páccal kenjük be, és lefóliázva 2 napra tegyük a hûtõbe pácolódni. Ezután a forró grillrácson, a faszénparázs felett 25-35 centi magasan, süssük pirosra. A sütési idõ attól függ, hogy a húst mennyire szeretnénk átsütni.

mustáros-színesborsos pác
A mustárt tegyük keverõtálkába, majd kevergetve, apránként öntsük hozzá az, és ízesítsük a borssal meg a zúzott fokhagymával. Jól keverjük össze, és kész is a pác.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.