Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Csilis csirkeszárnyak

Megnézte: 2487
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 70 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 12 csirkeszárny
- 2 evõkaná sima liszt
- 1 evõkanál csilipor
- csipetnyi só
- a kisütéshez napraforgóolaj

Elkészítés:

Törlõpapír segítségével itassuk szárazra a szárnyakat. A sót, a csiliport és a lisztet keverjük össze. Öntsük egy nagyobb mûanyagzacskóba. A szárnyakat rakjuk bele és jól fogjuk össze a zacskó száját. Rázzuk össze, hogy jól bevonja a fûszeres keverék. Annyi olajat forrósítsunk fel egy serpenyõben, amennyi ellepi a szárnyakat. 8-10 perc alatt egyszerre hármat- négyet süssünk meg. A kész szárnyakat vegyük ki és a fölösleges olajat itassuk le róluk. Tartsuk melegen a sütõben, míg el nem készül a többi szárny is.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.