Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Almás csirkemájas serpenyõ

Megnézte: 2571
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 4 szép libamáj
- 50 dkg alma
- 3-4 evõkanál olaj
- 1 csokor zsálya
- 40 dkg csirkemáj
- só
- õrölt bors
- 1dl almabor

Elkészítés:

Az almát és a libamáját megmossuk, megtisztítjuk, és felvágjuk õket. A forró olajba dobjuk bele a zsályalevelet, és forgassuk át. Miután átforgattuk vegyük ki, és a zsályás olajba tegyük bele a hagymát és a maját. és pirítsuk meg. Ízesítsük õrölt borssal, és adjuk hozzá az almadarabokat.
Öntsük rá az almabort, és nagy lángon rázogassuk addig, míg a máj megpuhul.
Ezután már sózhatjuk, és a tetejére helyezzük a zsályaleveleket,
Köretnek ajánljuk mellé a hagymás tört burgonyát.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.