Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pulykás-rokfortos cannelloni

Megnézte: 3367
Fő számára: 2 személyre
Elkészítési idő: 80 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 20 dkg bõr nélküli, fõtt pulykahús
- 10 dkg rokfort sajt
- 1 csomag canelloni (készen kapható)
- 2,5-2,5 dl tejszín és csirkehúsleves (leveskockából)
- 2 csipetnyi reszelt szerecsendió
- 1,5 dl besamelmártás
- 2 evõkanál apróra vágott snidling
- 8 dkg reszelt ementáli sajt
- 1 kávéskanál vaj
- õrölt bors
- só

Elkészítés:

A tejszínt lábasban felforraljuk, majd hozzáadjuk az elmorzsolt rokfortot, és kislángon krémesre fõzzük. A leves felével felöntjük, és belekeverjük a megdarált húst. Szerecsendióval, borssal, sóval ízesítjük. A cannellonikat kiskanál segítségével megtöltjük, kivajazott sütõlapra tesszük. A besamelt megforrósítjuk, a maradék húslevessel simára keverjük, és a snidlinggel ízesítjük. Ezzel meglocsoljuk a cannellonikat, a sajttal megszórjuk, és forró sütõben készre sütjük. Forrón tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.