Elkészítés:
A forró olajban futtassuk meg a hagymát és a zúzott fokhagymát, majd húzzuk le a tûzrõl. Szórjuk meg a pirospaprikával, keverjük össze, és tegyük bele a csíkokra vágott apróhúst. Öntsük fel annyi vízzel, hogy háromnegyedig ellepje, majd ízesítsük sóval, borssal, köménnyel, és fedõ alatt pároljuk félpuhára. Adjuk hozzá a paradicsompürét meg a bort, ha kell, kevés vizet, és közepes lágon pároljuk készre. A tejfölt a liszttel, kevés vízzel, kevés forró szafttal keverjük simára, és sûrítsük be vele a tokányt. Ha felforrt, és kellõen besûrûsödött, húzzuk le a tûzrõl. Tálaláskor a petrezselymes párolt rizst gyûrû formában halmozzuk tányérra, és szedjük a közepébe a tejfölös szarvastokányt. Tejföllel meglocsolva, forrón kínáljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.