Elkészítés:
A hússzeleteket kicsit megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük gyömbérporral. Az apróra vágott hagymát 1 evõkanál felhevített vajban üvegesre pirítjuk, majd hozzátesszük a nagyobb szeletekre vágott gombát. Pár pillanatig tovább pirítjuk, és ráöntjük a tejfölt. Fedõ alatt néhány percig pároljuk. Beleszórjuk az apróra vágott petrezselyem egy részét, és ha szükséges, sózzuk, borsozzuk. A megmaradt vajat felhevítjük, és a hússzeleteket pár perc alatt megforgatjuk benne. Kivesszük, félretesszük, és melegen tartjuk. Tálaláskor a filéket megrakjuk az elõre elkészített gombával, meghintjük a maradék petrezselyemmel, és a mártással körbeöntjük. Áfonyakompótot, bugonykrokettet kínálunk hozzá. Könnyû vörösbort ajánlunk hozzá.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.