Elkészítés:
A rizst a szokásos módon fõzzük meg. A nyulat daraboljuk fel, a gerincérõl fejtsük le a húst, és a filéket tegyük félre. A többi részét a zöld currypastával és vízzel addig fõzzük, hogy a húst a csontról könnyen le tudjuk szedni. Serpenyõben, az olajban a mustármagot pirítsuk meg. A hagymát és a fokhagymát vágjuk apróra a meghámozott paradicsommal együtt, majd egy serpenyõben elõbb a hagymát, végül a paradicsomot is dinszteljük meg. Öntsük fel a kókusztejjel, sózzuk meg, és kb. 10 percig fõzzük. A csontról leszedett húst vágjuk egyforma darabokra, adjuk a kókusztejes curryhez, és a currylevéllel együtt fõzzük készre. A félretett nyúlfiléket serpenyõben, forró olajban süssük meg, és daraboljuk fel. A képen látható módon tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.