Elkészítés:
A hússzeleteket behasítjuk. A májat szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük. vajat hevítünk, és megsütjük benne. Utána a pulykamellebe tesszük, a nyílást bezárjuk. sóval ízesítjük, majd lisztbe hempergetjük, és felforrósított olajban félig megsütjük.
A hagymát felaprítjuk, majd kevés forró olajon megfuttatjuk. Ráhintjük a paprikát, kevés vízzel felengedjük, majd rátesszük a töltött húst. A paradicsomot és a paprikát feldaraboljuk, majd a húshoz adjuk, sózzuk, és lefedve puhára pároljuk. Utána kiszedjük a húst, a levéhez hozzáadjuk a tejfölt, a tejszínt és a lisztet, felfõzzük, majd átpasszírozzuk. A kaprot felaprítjuk, majd forró vajon megfuttatjuk.
A töltött húst a mártással és a kaporral tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.