Elkészítés:
A tojássárgákat a cukorral és a puha vajjal keverjük simára, öntsük bele a whiskyt, és szórjuk bele a sütõporral elkevert lisztet. Keverjük össze, lazítsuk a kemény habbá vert tojásfehérjével, és két kivajazott, kilisztezett kerek tortaformában süssünk belõle egyforma tortalapokat, majd borítsuk ki a formából, és hûtsük ki. A kávékrémhez a puha margarint keverjük habosra, szórjuk bele a porcukrot meg az õrölt kávét. Jól keverjük el, és kiskanállal apránként adjuk hozzá a hideg kávét. Az egyik tortalapot kenjük meg a krém felével, reszeljünk rá 5 deka színes marcipánt, és fektessük rá a következõ tortalapot. A maradék krémmel kenjük be a torta oldalát meg a tetejét, és 1-2 órára tegyük hûtõbe, hogy megdermedjen. A fehér marcipánt porcukrozott deszkán nyújtsuk akkorára, hogy torta átmérõjû kerek lapot tudjunk vágni belõle. Simítsuk a torta tetejére, és tegyük vissza a hûtõbe. A színes marcipánokból formáljunk kisebb tojásokat, és rendezzük a torta tetejére. Cikkekre vágva tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.