Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Boros kacsasült

Megnézte: 2608
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 120 perc
Kategória: Szárnyasételek

Hozzávalók:

- 1 pecsenyekacsa
- 15 dkg vaj
- 5 dl húsleves
- 3 dl fehérbor
- 1 mk. fehér bors
- 1 ek. só

Elkészítés:

A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított húslevest. Sütõbe tesszük, és közepes fokozaton készre sütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével.
A húst szeletekre vágva, a levével meglocsolva, és burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.